top of page

Cu fiecare zi mai aproape

Poate întâmpini situații în care cauți să te simți înțeles de cei din jurul tău sau poate chiar de ține însuți. Situații în care dorești să îți găsești locul în această lume sau situații în care, cuprins de teamă și oboseală, nu găsești puterea de a merge mai departe. Acestea sunt câteva exemple de momente în care ai nevoie de sprijin. Oricare ar fi nevoile tale, sunt aici pentru a ți-l oferi. 

Că te afli în acest loc, aici și acum, poate să fie momentul tău de conștientizare că meriți să trăiești o viață fericită și împlinită, având ritmul tău, iar totul începe cu tine.

 

Bine ai venit!

WhatsApp Image 2022-10-29 at 18.05.06.jpeg
Home: Welcome

 "Cea mai mare descoperire a generației mele este că ființele umane își pot modifica viața modificându-și atitudinea mentală."

William James

Trimite mesajul tău

Voi reveni catre tine cât mai curand

D.T., București

“O recomand din toată inima pe Alina! O persoană caldă cu care te simți comod să îți deschizi inima și să vorbești absolut orice. Iar locul în care se desfășoară ședințele este unul plăcut, frumos și te face să te simți în siguranță."

A.R., Barcelona

"In cabinetul Alinei au loc cele mai frumoase descoperiri pentru ca își face meseria cu multă pasiune și dorința de a ajuta. Pentru mine, ea a fost călăuza și ajutorul potrivit intr-un moment tare greu din viața mea, iar pentru asta ii sunt mereu recunoscătoare."

I.M., București

“O recomand pe Alina cu tot sufletul si toată sinceritatea. Înainte sa o cunosc pe ea, am mai avut câteva experiențe cu alți psihoterapeuți, dar ea este specială. M-a ajutat și ma ajuta sa-mi găsesc răspuns la toate întrebările.”
Aún no hay ninguna entrada publicada en este idioma
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page